Advies of algemene vraag?

Luxe brochures met speciale druktechnieken

Advies of algemene vraag?

Luxe brochures met speciale druktechnieken

Brochures laten drukken

Met een prachtig ontworpen brochure kunt u op een aantrekkelijke manier uw verhaal vertellen, klanten informeren en een krachtige call to action creëren. Als drukkerij zijn we bij Jubels gespecialiseerd in het drukken van brochures met een luxe uitstraling. Bij het maken van de brochures denken we met u mee over het ontwerp en adviseren we u over de verschillende druktechnieken, papiersoorten en afwerkingen. Kies voor Jubels voor het  afdrukken van brochures op papier van hoge kwaliteit met levendige kleuren. Hiermee laat u een blijvende indruk achter bij uw klanten.

Wat zet je in een brochure

Het laten maken van een brochure is een effectieve manier om klanten te informeren over uw diensten, nieuwe producten en promoties. Om de boodschap helder over te dragen aan de doelgroep, bepalen wij samen met u hoe de brochure eruit komt te zien. Wie is de doelgroep precies? Welke producten of diensten wilt u promoten? Hoeveel pagina’s wenst  u en in  welk formaat mogen we de brochure drukken? 

Wanneer we dit duidelijk hebben, weten we hoe de brochure eruit moet komen te zien en kunnen we beginnen met het ontwerp. We passen de huisstijl toe en zorgen ervoor dat de informatie netjes gepresenteerd is. Daarnaast kunnen we interactieve functies toevoegen om de brochure nog aantrekkelijker te maken voor uw doelgroep. Een voorbeeld is een unieke QR-code om potentiële klanten naar de website te verwijzen voor meer informatie. Door bij te houden hoe vaak de code gescand wordt, kunt u bovendien direct het effect van uw campagne meten.

Waarom brochures laten drukken?

Brochures zijn een effectieve manier om potentiële klanten te bereiken. U kunt ze rechtstreeks uitdelen aan bezoekers op specifieke locaties zoals beurzen, conferenties en andere evenementen. Ook kunt u uw brochures huis-aan-huis bezorgen, of ze verspreiden in bijvoorbeeld winkels of bij uw eigen bedrijf. Met brochures heeft u geen directe persoonsgegevens nodig, wat een groot voordeel is wanneer u een doelgroep wilt bereiken die privacy hoog in het vaandel heeft staan. Een ander groot voordeel van brochures is dat u ze relatief goedkoop kunt laten drukken en verspreiden.

Brochures laten ontwerpen

In een brochure moet niet alleen de boodschap helder zijn; ook de brochure zelf moet er goed uitzien en opvallen. Om uw brochure te onderscheiden van de concurrentie maken wij een uniek ontwerp waarbij de kleuren, letters en afbeeldingen perfect aansluiten op uw huisstijl. Wij kunnen uw brochure in verschillende formaten drukken: van kleine varianten in ansichtkaartstijl tot grote brochures op volledig A3-formaat. Door de juiste papiersoort en kleuren te selecteren, geven wij uw brochure een luxe uitstraling waarmee u zich onderscheidt van de concurrentie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een brochure met gouden of fluorescerende letters? Met onze speciale druktechnieken is vrijwel elk ontwerp mogelijk.

Technieken om brochures te laten drukken?

Voor het laten drukken van brochures hebben wij verschillende druktechnieken, waarvan digitaal printen en offsetdruk misschien wel de populairste zijn.

  • Digitaal printen is ideaal voor kleine oplages. Met deze druktechniek zet u eenvoudig en snel digitale bestanden om in full color prints.
  • Bij offsetdruk gebruiken we een drukplaat om de afbeelding op het papier te drukken. Deze druktechniek levert de hoogste kwaliteit op, maar is wel arbeidsintensief. Offsetdruk is daarom het meest geschikt wanneer u brochures in grote oplagen nodig heeft.

Wilt u uw brochures laten drukken bij Jubels? Of wilt u meer informatie over onze  afdruktechnieken? Mail naar info@jubels.nl of bel 020 408 07 08. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor het drukken van luxe brochures.

Werk waar we trots op zijn

Leveren van kwaliteit

wwwtoz
Alle

Ode aan de Kringloop

Ode aan de Kringloop / Een kijkje bij De Arm Kringloopwinkels Een rondje door de kringloop is altijd een feest, want wat een geluk als

Lees meer
wwwtoz
Alle

De Zwerm vliegt uit

De Zwerm vliegt uit Een magazine vol met belevenissen, verwonderingen, inzichten en vragen.Aves is een samenwerkingsstichting die scholen voor primair onderwijs bestuurt en verbindt in

Lees meer