Advies of algemene vraag?

Brandbook creëren met de expertise van Jubels!

Advies of algemene vraag?

Brandbook creëren met de expertise van Jubels!

Brandbook maken bij Jubels

Als bedrijf is het belangrijk om consistentie in uw communicatie-uitingen aan te brengen. Zo creëert u een professionele uitstraling en herkenbaarheid onder de doelgroep. Een praktisch hulpmiddel hiervoor is een brandbook: een fysiek document met daarin de identiteit en look and feel van uw bedrijf. Wilt u een brandbook laten maken? Bij Jubels zijn we ervaren in het drukken van boeken in kleine oplages. Zo drukken wij uw brandbook al vanaf één exemplaar. Als vakkundige boekdrukkerij adviseren wij u graag over de inhoud, druktechniek, afwerking en papierkeuze van uw brandbook. Zo vertalen we uw bedrijfsidentiteit samen met u perfect naar een professioneel boek.

Wat is een brandbook precies?

Een brandbook is een uitgebreid document dat het verhaal van uw merk vertelt. In een brandbook communiceert u de missie en visie, schetst u de doelgroep van uw merk en toont u de visuele elementen die bij het merk horen − bijvoorbeeld het logo, de lettertypen en het kleurgebruik. Daarnaast komen in een brandbook de tekstuele elementen aan bod. Denk aan de tone of voice, het gebruik van vakjargon, bepaalde spellingswijzen en de aanspreekvorm die u als merk wilt gebruiken. Al deze informatie bij elkaar vormt een gids die als hulpmiddel dient voor iedereen die met het merk werkt.

Wat zijn de voordelen van een brandbook?

Door een brandbook te laten maken, creëert u een basis voor al uw marketing- en communicatie-uitingen. Medewerkers kunnen het brandbook als naslagwerk gebruiken, zodat zij de kernwaarden op een consistente manier kunnen uitdragen. Communiceren op een consistente manier − zowel in woord als beeld  − maakt het voor de doelgroep makkelijker om zich te identificeren en verbinden met het merk. Bovendien zorgt een uniforme merkstijl voor een professionele uitstraling van uw bedrijf.

Wat zijn de voordelen van een brandbook?

Bij Jubels zijn we gewend om te werken voor veeleisende professionals, die veel waarde hechten aan hoge kwaliteit Wanneer u bij ons een boek laat drukken, kunt u dus rekenen op een technisch perfect kunstwerk. Ons team heeft de technische creativiteit en kennis van alle technieken die nodig zijn voor het maken van een brandbook. We helpen u stap voor stap om een sterke visuele identiteit voor uw bedrijf te creëren. Elk detail telt, daarom testen en optimaliseren wij elk onderdeel van uw brandbook in onze eigen boekbinderij. Het eindresultaat: een technisch perfect afgewerkt brandbook waarmee u uw communicatie naar een hoger niveau tilt.

Werk waar we trots op zijn

Leveren van kwaliteit

wwwtoz
Alle

Ode aan de Kringloop

Ode aan de Kringloop / Een kijkje bij De Arm Kringloopwinkels Een rondje door de kringloop is altijd een feest, want wat een geluk als

Lees meer
wwwtoz
Alle

De Zwerm vliegt uit

De Zwerm vliegt uit Een magazine vol met belevenissen, verwonderingen, inzichten en vragen.Aves is een samenwerkingsstichting die scholen voor primair onderwijs bestuurt en verbindt in

Lees meer