Groot formaat printen

Voor als je echt wil opvallen!

Amsterdamsche drukkerij Jubels

Ontdek onze unieke drukkerij in Amsterdam

Groot formaat printen

Wilt u opvallen met uw merk, bedrijf of evenement? Kies dan voor printen op groot formaat. Door uw boodschap groot af te drukken, kunt u deze op een indrukwekkende manier overbrengen op een groot publiek. Van opvallende reclameborden tot op maat gemaakte banners: groot formaat printen biedt talloze mogelijkheden om de aandacht van uw doelgroep te trekken. Ontdek wat Jubels voor u kan betekenen.

Mogelijkheden van groot formaat printen

Printen op groot formaat biedt talloze mogelijkheden voor verschillende doeleinden. Of u nu drukwerk nodig hebt voor op een reclamebord, of grootformaat posters ter decoratie: wij kunnen het voor u realiseren. Enkele voorbeelden van wat wij kunnen leveren zijn:

  • Banners: Gebruik groot formaat prints voor opvallende banners voor bijvoorbeeld evenementen, conferenties en beurzen. Deze banners kunt u ophangen aan muren, plafonds of als vrijstaande displays gebruiken.
  • Posters: Posters in groot formaat kunt u gebruiken voor diverse toepassingen, waaronder winkelreclame, buitenreclame en decoratie.
  • Beurswanden: Creëer indrukwekkende beurswanden met uw eigen logo, afbeeldingen of marketingboodschap en trek de aandacht van potentiële klanten.
  • Verpakkingen: Groot formaat printen biedt de mogelijkheid om XXL-verpakkingen te produceren. Hiermee kunt u uw producten op een creatieve manier presenteren en uw merk nog beter laten opvallen.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden van drukwerk in groot formaat. Bij Jubels bieden we ook op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke wensen te voldoen. Betrek ons in een vroegtijdig stadium bij uw ideeën, dan denken wij creatief en technisch met u mee voor het perfecte resultaat.

Van canvas tot dibond: groot printen op diverse materialen

Bij Jubels bieden we een ruime keuze aan materialen die wij in groot formaat kunnen bedrukken. Van glas tot dibond en van hout tot pvc: wij hebben de kennis en apparatuur in huis om elk idee te produceren. Wij kunnen deze materialen in een dikte tot wel 5 centimeter bedrukken tot een maximaal formaat van 160 x 320 cm. Wilt u een nog groter formaat bedrukken? Ook dat is mogelijk. We kunnen ook afdrukken op rolmaterialen zoals behang, vinyl, linnen en meer tot maar liefst 1,6 x 50 meter. Dit biedt eindeloze mogelijkheden voor het creëren van op maat gemaakte ontwerpen voor bijvoorbeeld muurbekleding, raamdecoratie en beursstands.

Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en voordelen afhankelijk van waar u het voor wilt gebruiken. Weet u niet zeker welk materiaal voor uw project geschikt is? Dan adviseren wij u over de beste opties. We luisteren graag naar uw ideeën en creëren samen met u een ontwerp dat perfect aansluit op uw wensen.

Werk waar we trots op zijn

Leveren van kwaliteit

wwwtoz
Alle

Ode aan de Kringloop

Ode aan de Kringloop / Een kijkje bij De Arm Kringloopwinkels Een rondje door de kringloop is altijd een feest, want wat een geluk als

Lees meer
wwwtoz
Alle

De Zwerm vliegt uit

De Zwerm vliegt uit Een magazine vol met belevenissen, verwonderingen, inzichten en vragen.Aves is een samenwerkingsstichting die scholen voor primair onderwijs bestuurt en verbindt in

Lees meer