Advies of algemene vraag?

Print fulfilment services – Warehousing

Advies of algemene vraag?

Print fulfilment services – Warehousing

Wilt u uw drukwerk direct vanuit onze drukkerij naar de klant verzenden? Dat kan met print fulfilment. Met deze service leveren wij uw drukwerk rechtstreeks vanuit ons magazijn, zodat u zelf geen voorraad hoeft aan te leggen. In onze online portal houdt u eenvoudig de voorraad bij en krijgt u een alert wanneer de ijzeren voorraad is bereikt. Jubels heeft jarenlange ervaring in voorraadbeheer en warehousing voor diverse klanten. Ontdek wat wij met onze print fulfilment services voor u kunnen betekenen!

Fulfilment en warehousing van al uw drukwerk

Fulfilment of warehousing van drukwerk is het proces van printen, opslaan, ordenen en verzenden van uw drukwerk. Met onze logistieke oplossingen verzenden we uw orders wereldwijd, altijd op tijd en naar elk gewenst adres. Bij Jubels ontnemen we u de zorgen van voorraadbeheer en levering bij de klant, zodat u zich kunt richten op dat wat er echt toe doet.

Zo werkt printing fulfilment bij Jubels

Bij onze drukkerij bieden we een complete fulfilment service aan. Dit betekent dat we niet alleen uw drukwerk verzorgen, maar ook de opslag en verzending voor u regelen. Met onze online marketingportal houdt u altijd eenvoudig de voorraadstatus van uw drukwerk bij.

Wij maken het u makkelijk met onze print fulfilment services:

  • Online drukwerkmanagement: Bekijk 24/7 uw voorraden in ons fulfilmentcenter, ontvang automatische meldingen, geef aflever- en drukopdrachten en bekijk gedetailleerde analyses van uw verbruik en kosten.
  • Verkoopondersteuning: Log in waar u ook bent, vul gegevens in en stuur een mailing die wij dezelfde dag nog verzenden. Desgewenst kunnen wij ook product samples, gimmicks of een relatiegeschenk toevoegen.
  • Printing on demand: Maak uw drukwerk online op in templates, geef uw verzendopdracht en wij sturen het dezelfde dag naar u, of naar uw adressenbestand. Lees meer over print on demand.

Voordelen van print fulfilment

Print fulfilment van Jubels biedt tal van voordelen. Zo legt u zelf geen voorraad aan, maar dat doen wij voor u. Hierdoor hoeft u niet meer te investeren in opslagruimte en personeel voor het verzenden van uw drukwerk. Jubels ontzorgt u door deze taken op zich te nemen en het volledige logistieke proces voor u te regelen. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Mail naar info@jubels.nl of bel 020 408 07 08.

Werk waar we trots op zijn

Leveren van kwaliteit

wwwtoz
Alle

Ode aan de Kringloop

Ode aan de Kringloop / Een kijkje bij De Arm Kringloopwinkels Een rondje door de kringloop is altijd een feest, want wat een geluk als

Lees meer
wwwtoz
Alle

De Zwerm vliegt uit

De Zwerm vliegt uit Een magazine vol met belevenissen, verwonderingen, inzichten en vragen.Aves is een samenwerkingsstichting die scholen voor primair onderwijs bestuurt en verbindt in

Lees meer