Juup


Juup notebook
Juup banner

Organiseer het leven, je dromen en ideeën
Juup helpt jou bij het organiseren van het dagelijks leven en daarom is jouw Juup zo persoonlijk. Juup is er voor jouw dromen en ideeën en voor alle andere zaken die je absoluut niet mag vergeten!
Juup is er voor de bloggers, de schrijvers, de denkers, de lezers, de planners, de lijstjesmakers en de tekenaars. Voor de creatieven, de studenten, de ondernemers, de yuppen, de hipsters en de young professionals.

Het verhaal van Juup
Juup is opgericht in 2015, in Amsterdam. De missie van Juup is het maken van fijne boekjes van hoogwaardige kwaliteit in heel veel frisse vrolijke kleuren! Juup is voor iedereen en voor iedereen is er een Juup! Kun je hem niet vinden tussen de producten? Dan stel je hem toch gewoon zelf samen in onze generator? De mogelijkheden met Juup zijn onbeperkt!

De producten van Juup zijn ontstaan uit vakmanschap en van hoogwaardige kwaliteit. In alle facetten van het product is er gekeken naar kwaliteit en duurzaamheid en ook over materiaalgebruik is zorgvuldig nagedacht.

In de winkel vind je standaardproducten, seizoen-gerelateerde producten, speciale edities en natuurlijk de generator. De ruime keuze uit frisse, vrolijke kleuren en daarnaast nog eens de mogelijkheid om verschillende elementen van je Juup zelf aan te passen, maakt Juup tot een uniek concept. Juup is er voor iedereen, maar door de verschillende personaliseerbare aspecten toch persoonlijk. Een product voor jou, door jou!

Ga naar Juup