Opvallen zonder te schreeuwen? wij helpen met baanbrekende technieken die indruk maken.

Displays en verpakkingen en xxl

Opvallen zonder te schreeuwen? wij helpen met baanbrekende technieken die indruk maken.

Displays en verpakkingen en xxl

Groot, dik, complex?  Wij draaien onze hand er niet voor om. Denk niet in beperkingen, maar betrek ons in een vroegtijdig stadium, dan denken wij creatief en technisch mee en kunnen wij elk idee vormgeven en produceren. Wij kunnen alles bedrukken: glas, plastic, hout, pvc, aluminium, honing-raatkarton en nog veel meer materialen. Van 0 tot 5 centimeter dik. En tot een maximaal formaat van 160 x 320 cm. Plus van de rol: behang, vinyl, linnen en meer tot 1,6 meter breed en 50 meter lang. Maak gebruik van onze kennis en ervaring. Ook voor kleine en grote displays, verpakkingen, gimmicks, product mock-ups en premiums. In een oplage van 1 tot vele duizenden. Met bijzondere materialen, technieken, formaten en afwerkingen.

Originele ideeën
betrek ons vroegtijdig bij producties die moeten opvallen, want de technische mogelijkheden spelen hierbij een grote rol. wij geven aan wat er mogelijk is. en dat is wellicht meer dan u denkt.

Bedrukken tot 5 cm dik
honingraat karton, hout, steen, tegels, glas, styreen, forex foam, perspex, mdf, staal, dibond, spiegels, in full-colour met extra wit, als ondergrond of afdekker. onze flatbed printer heeft, een maximaal formaat van 160 x 320 cm groot en 5 cm dik.

Bedrukken tot tientallen meters lang
behang, vinyl, linnen, snijfolies, zandstraalfolies, magneetfolie, mash stickers, stof, en meer, van de rol printen wij tot maximaal 160 cm breed en vrijwel onbeperkte lengte.

 

Complexe vormen en handwerk
digitaal contoursnijden, digitaal snijplotten op, de Zünd, verlijmen, boren
en samenstellen van drukwerkonderdelen tot complete displays en verpakkingen.

Voorbeelden
posters, banners, beurswanden, vlaggen, awards, wobblers, belettering, signing en bewegwijzering, naamplaten, gimmicks, stoelen, deuren, reclamespiegels, mock-ups, displays, verpakkingen

Dienstverlening
gezamenlijk brainstormen, concept, vormgeving, copy, technisch advies, productie, handling en verzending en montage op locatie van zeer grote of complexe xxl producties, zoals beurswanden.

Werk waar we trots op zijn

Leveren van kwaliteit

wwwtoz
Alle

Ode aan de Kringloop

Ode aan de Kringloop / Een kijkje bij De Arm Kringloopwinkels Een rondje door de kringloop is altijd een feest, want wat een geluk als

Lees meer
wwwtoz
Alle

De Zwerm vliegt uit

De Zwerm vliegt uit Een magazine vol met belevenissen, verwonderingen, inzichten en vragen.Aves is een samenwerkingsstichting die scholen voor primair onderwijs bestuurt en verbindt in

Lees meer