Amsterdamsche drukkerij Jubels

Ontdek onze unieke drukkerij in Amsterdam

Folders laten drukken

Trek de aandacht van uw klanten met prachtig ontworpen folders. Folders zijn een effectieve manier om een boodschap over te brengen en uw klanten te informeren. Al sinds 1902 staan wij voor u klaar om uw drukwerk te ontwerpen, produceren en versturen. Wij denken creatief en technisch met u mee om uw folders naar een hoger niveau te brengen.

Wat zet je in een folder?

Wanneer u folders laat drukken, heeft u krachtig drukwerk om uw producten en diensten mee te promoten. Net als posters, brochures en tijdschriften helpen folders om bestaande klanten te informeren en nieuwe klanten te bereiken. Een folder trekt met name de aandacht van klanten wanneer u een opvallende lay-out gebruikt. Gebruik bijvoorbeeld neon-kleuren, sprekende afbeeldingen en pakkende teksten om uw boodschap te laten schitteren! 

Afhankelijk van uw doel kijken wij samen hoe we de folder zullen vormgeven. Wanneer we het doel duidelijk voor ogen hebben, weten we hoe de folder eruit moet komen te zien en beginnen we met ontwerpen. We passen een stijl toe die past bij de stijl van uw bedrijf. 

Waarom folders laten drukken?

Folders zijn een effectieve manier om te informeren en aandacht te trekken. U kunt een folder dus inzetten voor meerdere doeleinden In een folder moet niet alleen de boodschap helder zijn; de folder moet er ook goed uitzien. Om uw folder te laten opvallen, helpen wij u bij het ontwerpen en produceren van een indrukwekkende opvallende folder. Zo zorgen wij ervoor dat uw folder zich onderscheidt van de concurrentie.

Verschillende soorten folders

Wij maken en drukken verschillende soorten folders. Of u nou een zigzag-folder, drieluik-folder of gevouwen folder wilt drukken: bij ons kan het allemaal. Tevens drukken we folders in verschillende formaten. Zo kunt u bij ons een folder op A3-formaat drukken, maar ook op A4- of A5-formaat. Voor inspiratie kunt u kijken bij ons werk waar we trots op zijn. Wilt u liever ons werk in het echt bewonderen? Kom dan langs bij onze drukkerij in Amsterdam, waar we u graag onze mogelijkheden voor het drukken van folders laten zien.

Over onze folders

Al sinds 1902 omarmen wij bij Jubels de nieuwste technologische ontwikkelingen. We maken gebruik van de modernste productiemogelijkheden, waardoor we altijd hoogkwalitatief werk leveren. Onze folders produceren wij dan ook met de grootste zorg en precisie. Wij denken met u mee en doen meer dan alleen het standaard drukken van uw folder. 

Wilt u een folder laten drukken bij Jubels? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het drukken van uw folders!

Werk waar we trots op zijn

Leveren van kwaliteit

wwwtoz
Alle

Ode aan de Kringloop

Ode aan de Kringloop / Een kijkje bij De Arm Kringloopwinkels Een rondje door de kringloop is altijd een feest, want wat een geluk als

Lees meer
wwwtoz
Alle

De Zwerm vliegt uit

De Zwerm vliegt uit Een magazine vol met belevenissen, verwonderingen, inzichten en vragen.Aves is een samenwerkingsstichting die scholen voor primair onderwijs bestuurt en verbindt in

Lees meer