Professioneel fotoboek

Amsterdamsche drukkerij Jubels

Ontdek onze unieke drukkerij in Amsterdam

Professioneel fotoboek afdrukken

Als professioneel fotograaf, kunstenaar of ontwerper is een portfolio onmisbaar. Een portfolio stelt u in staat om uw beste werk te presenteren aan potentiële klanten en opdrachtgevers. Door een professioneel fotoboek te laten maken, laat u zien wie u bent en wat uw kwaliteiten zijn. Bij Jubels creëren we samen met u een prachtig fotoboek, waarmee u op een creatieve manier uw mooiste werk uitdraagt naar de buitenwereld.

Modehuis Frenken

Toon uw mooiste werk met een professioneel fotoboek

Een professioneel fotoboek dient als pronkstuk van uw werk. Het is daarom belangrijk dat het past bij wie u bent en wat u als professional wilt uitdragen. U maakt een portfolio niet alleen voor uzelf, maar ook voor potentiële klanten, opdrachtgevers en andere geïnteresseerden. Met andere woorden: het fotoboek moet niet alleen uw beste werk bevatten, maar het dient ook de aandacht te trekken én vast te houden. Door de juiste keuzes te maken met betrekking tot selectie, design, structuur en afwerking zorgt u voor een visueel aantrekkelijk geheel. Zo ziet iedereen die uw portfolio bekijkt in één oogopslag waar u als professional voor staat.

Design en tekst bij het ontwerpen van uw fotoboek

Het perfecte portfolio is net zo verrassend en meeslepend als een spannende roman. Bij het ontwerpen van uw fotoboek kijken we daarom niet alleen naar de selectie aan foto’s − vertellen die daadwerkelijk iets over u als persoon, en is er voldoende afwisseling? − maar ook naar het design van het portfolio.

Het juiste design versterkt de sfeer die u wilt uitdragen. Wanneer u bijvoorbeeld zwartwit-foto’s maakt, dan past een minimalistisch design bij uw stijl als fotograaf. Laat u echter een fotoboek maken om uw kunstwerken te presenteren? Dan zijn opvallende kleuren en bijzondere grafische elementen wellicht passender.

Hoewel een beeld meer zegt dan duizend woorden, is ook de tekst in een professioneel fotoboek erg belangrijk. Pakkende teksten zorgen voor context en ondersteunen de boodschap van uw werk. Het is daarom belangrijk om ook na te denken over welke tekst u wilt, en in welke lettertypes. Voor een fraai en professioneel resultaat helpen we u hier graag bij.

Onze handige handen

Verschillende papiersoorten voor een fotoboek van professionele kwaliteit

Als er iets belangrijk is voor de look and feel van een professioneel fotoboek, dan is het wel het papier. Met het juiste papier zorgt u ervoor dat uw foto’s er op hun best uitzien, met heldere kleuren en accurate details. Welke papiersoorten geschikt zijn voor uw fotoboek is een persoonlijke kwestie, maar wij adviseren u hierin graag om het beste uit uw werk naar boven te brengen. Zo is glanzend fotopapier uitermate geschikt voor foto’s met knallende kleuren. De glans op het papier zorgt bovendien voor een interessant diepte-effect. Mat fotopapier is daarentegen ideaal voor wat zachtere kleuren. Het oppervlak van het matte papier heeft een fijne structuur, wat uw fotoboek een professionele en luxe uitstraling geeft. Een ander pluspunt is dat er geen vingerafdrukken op het papier komen. Eventueel is een combinatie van papiersoorten ook mogelijk, niets is ons te gek.

Laat uw professionele fotoboek drukken bij Jubels

Wilt u als fotograaf, kunstenaar of ontwerper uw eigen fotoboek van professionele kwaliteit laten drukken? Laat dan uw fotoboek maken bij Jubels. Bij onze drukkerij in Amsterdam kunt u terecht voor het laten drukken van de mooiste professionele fotoboeken, waarbij u kunt kiezen uit talloze opties om volledig uw eigen stijl uit te dragen. Zo hebben wij diverse papiersoorten, bindwijzen, omslagen en druktechnieken. Ook kunt u uw professionele fotoboek verfraaien met bijzondere grafische elementen. Denk aan prachtige fluorescerende kleuren, thermo-inkt, glow-in-the-dark-inkt of handigheidjes zoals een leeslint of banderol. Wij denken graag met u mee over het design en de technieken die het best bij uw werk passen. Zo maken wij van elk portfolio een professioneel, kwalitatief hoogwaardig fotoboek.

Werk waar we trots op zijn

Leveren van kwaliteit

wwwtoz
Alle

Ode aan de Kringloop

Ode aan de Kringloop / Een kijkje bij De Arm Kringloopwinkels Een rondje door de kringloop is altijd een feest, want wat een geluk als

Lees meer
wwwtoz
Alle

De Zwerm vliegt uit

De Zwerm vliegt uit Een magazine vol met belevenissen, verwonderingen, inzichten en vragen.Aves is een samenwerkingsstichting die scholen voor primair onderwijs bestuurt en verbindt in

Lees meer