Lorem ipsum dolor sit amet

Xerox Premier Partner Global Network

Lorem ipsum dolor sit amet

Xerox Premier Partner Global Network

Met…. een hecht team professionals, met veel ervaring met complexe grafische producties, uitgebreide kennis van materialen en van afwerkingsmethodieken. Wij denken ook ‘digitaal’ en ontwikkelen direct marketing campagnes met inzet van print, web en social media. Projectmanagers met gevoel én begrip voor strakke planning en budget.

Omdat we vanaf het begin het nut van digitaal drukken inzagen, hebben we daarmee een enorme ervaring opgebouwd. Voor onze internationale klanten is het lidmaatschap van het Xerox Premier Partner netwerk belangrijk. Zo kun je campagnes en het druk/- en printwerk ontwikkelen en uitwerken met je contactpersoon bij Jubels, maar de fysieke productie, met dezelfde kwaliteit, lokaal laten produceren in bijvoorbeeld China of de Verenigde Staten.
Daarnaast is Jeroen van Druenen president van de XMPie Users Group (een vereniging met meer dan 8.500 leden uit alle landen van de wereld die XMPie software gebruiken) en board member van de Xerox Premier Partner Advisory Board.

Het netwerk bestaat uit meer dan 600 bedrijven die met gelijkwaardige apparatuur en software werken en garant staan voor kwaliteit en levertijd.

Meer informatie vind je op de website van Xerox Premier Partners, www.xeroxdigitalhotspot.com

Werk waar we trots op zijn

Leveren van kwaliteit

Alle

Gesprekswaaier voor AH Online

Een Gesprekswaaier voor AH Online Heijn (www.ah.nl). Dit keer een Gesprekswaaier, met tips en richtlijnen voor leidinggevenden bij sollicitatiegesprekken, voortgangsgesprekken, beoordelingsgesprekken en correctiegesprekken. W e

Lees meer
Alle

Brochure Metropoolregio Amsterdam

Brochure Metropoolregio Amsterdam Voor de provincies Noord-Holland en Flevoland, 33 gemeenten en de Vervoerregio Amsterdam (MRA) maakten we de brochure ‘In gesprek over onze woningbouwopgave

Lees meer