Lorem ipsum dolor sit amet

Xerox Premier Partner Global Network

Lorem ipsum dolor sit amet

Xerox Premier Partner Global Network

Met…. een hecht team professionals, met veel ervaring met complexe grafische producties, uitgebreide kennis van materialen en van afwerkingsmethodieken. Wij denken ook ‘digitaal’ en ontwikkelen direct marketing campagnes met inzet van print, web en social media. Projectmanagers met gevoel én begrip voor strakke planning en budget.

Omdat we vanaf het begin het nut van digitaal drukken inzagen, hebben we daarmee een enorme ervaring opgebouwd. Voor onze internationale klanten is het lidmaatschap van het Xerox Premier Partner netwerk belangrijk. Zo kun je campagnes en het druk/- en printwerk ontwikkelen en uitwerken met je contactpersoon bij Jubels, maar de fysieke productie, met dezelfde kwaliteit, lokaal laten produceren in bijvoorbeeld China of de Verenigde Staten.
Daarnaast is Jeroen van Druenen president van de XMPie Users Group (een vereniging met meer dan 8.500 leden uit alle landen van de wereld die XMPie software gebruiken) en board member van de Xerox Premier Partner Advisory Board.

Het netwerk bestaat uit meer dan 600 bedrijven die met gelijkwaardige apparatuur en software werken en garant staan voor kwaliteit en levertijd.

Meer informatie vind je op de website van Xerox Premier Partners, www.xeroxdigitalhotspot.com

Werk waar we trots op zijn

Leveren van kwaliteit

wwwtoz
Alle

Ode aan de Kringloop

Ode aan de Kringloop / Een kijkje bij De Arm Kringloopwinkels Een rondje door de kringloop is altijd een feest, want wat een geluk als

Lees meer
wwwtoz
Alle

De Zwerm vliegt uit

De Zwerm vliegt uit Een magazine vol met belevenissen, verwonderingen, inzichten en vragen.Aves is een samenwerkingsstichting die scholen voor primair onderwijs bestuurt en verbindt in

Lees meer