Advies of algemene vraag?

Professioneel fotoboek afdrukken

Advies of algemene vraag?

Professioneel fotoboek afdrukken

Als fotograaf of kunstenaar wilt u uw werk natuurlijk op aantrekkelijke wijze aan de buitenwereld tonen. Het laten maken van een professioneel fotoboek is een uitstekende manier om dit te doen. Met een fotoboek laat u gemakkelijk uw werk zien, zodat u opvalt bij potentiële klanten en andere geïnteresseerden. Of u nu houdt van een minimalistisch design of van hoogwaardig drukwerk met bijzondere grafische extra’s: Wij realiseren samen met u een prachtig professioneel fotoboek, waarmee u op een creatieve manier uw werk uitdraagt.

Verschillende papiersoorten voor een hoogwaardig resultaat

Als er iets belangrijk is voor de look en feel van een professioneel fotoboek, dan is het wel het papier. Met het juiste papier zorgt u ervoor dat uw foto’s er op hun best uitzien, met heldere kleuren en accurate details. Welke papiersoorten geschikt zijn voor uw fotoboek is een persoonlijke kwestie, maar wij adviseren u hierin graag om het beste uit uw werk naar boven te brengen. Zo is glanzend fotopapier uitermate geschikt voor foto’s met knallende kleuren. De glans op het papier zorgt bovendien voor een interessant diepte-effect. Mat fotopapier is daarentegen ideaal voor wat zachtere kleuren. Het oppervlakte van het matte papier heeft een fijne structuur, wat uw fotoboek een professionele en luxe uitstraling geeft. Een ander pluspunt is dat er geen vingerafdrukken op het papier komen. Eventueel is een combinatie van papiersoorten ook mogelijk, niets is ons te gek!

Design en tekst in uw fotoboek

Voor het design van uw fotoboek betreft kunt u kiezen uit verschillende lay-outs en sjablonen. Door uw foto’s in interessante composities weer te geven, maakt u een ​​uniek en opvallend fotoboek. Ook de tekst is in een professioneel fotoboek erg belangrijk. Want hoewel een foto meer zegt dan duizend woorden, maakt een pakkende tekst uw fotoboek eigen en ondersteunt het de boodschap van uw werk. Het is daarom belangrijk om ook na te denken over welke tekst u wilt, en in welke lettertypes. Voor een fraai en professioneel resultaat helpen we u hier graag bij.

Laat uw professionele fotoboek drukken bij Jubels

Wilt u als professional uw eigen fotoboek van de mooiste kwaliteit? Laat dan uw fotoboek drukken bij Jubels. U kunt bij onze drukkerij in Amsterdam terecht voor het laten drukken van de mooiste professionele fotoboeken. Bij ons kunt u kiezen uit talloze opties om volledig uw eigen stijl uit te dragen. Zo hebben wij diverse papiersoorten, bindwijzen, omslagen en druktechnieken. Ook kunt u uw professionele fotoboek verfraaien met bijzondere grafische extra’s. Denk aan prachtige fluorescerende kleuren, thermo-inkt, glow-in-the-dark-inkt of handigheidjes zoals een leeslint of banderol. Wij denken graag met u mee over het design en de technieken die het best bij uw werk passen. Zo verheffen wij elk fotoboek tot een professioneel, technisch hoogwaardig kunstwerk.

Werk waar we trots op zijn

Leveren van kwaliteit

wwwtoz
Alle

Ode aan de Kringloop

Ode aan de Kringloop / Een kijkje bij De Arm Kringloopwinkels Een rondje door de kringloop is altijd een feest, want wat een geluk als

Lees meer
wwwtoz
Alle

De Zwerm vliegt uit

De Zwerm vliegt uit Een magazine vol met belevenissen, verwonderingen, inzichten en vragen.Aves is een samenwerkingsstichting die scholen voor primair onderwijs bestuurt en verbindt in

Lees meer